vineri, 21 octombrie 2011

Lecţie despre lecţie

Hai să te învăţ cum să înveţi să înveţi mai bine şi să îi înveţi pe ceilalţi mult mai bine decât ai învăţat tu. Mai întâi te uiţi pe cer şi îţi alegi temele de reflecţie şi suprafeţele de reflexie. După aceea stabileşti dacă alcoolul este imporatnt pentru mai departe sau nu şi nu în cele din urmă începi pe o foaie de hârtie să trasezi nişte linii. La sfârşit pui o întrebare esenţială de tipul "A fi sau a nu fi" sau faci o afirmaţie şocantă de tipul "Aceasta nu este o pipă". 

Citeam cândva pe net o ştire cum că femeile, după o anumită vârstă, încep să fie atrase de celelalte femei. Păi cred şi eu, dacă la micul dejun te uiţi la el cum înfulecă şi îţi zâmbeşte cu gura căscată ca un copil deranjat mintal şi îţi spune "eşti dusă" , tu te superi şi el se supără zicând "hai că era pe un ton afectiv, nu trebuia să te superi".

Aşa că uită-te pe cer şi trasează linii mâncând din micul dejun care mănâncă micul dejun şi învaţă să predai despre viaţă copilului din tine. Eu văd constelaţii de activităţi cerebrale sporite de către nişte planete şocante de avangardism şi nobilitatea sufletului. Dincolo de marginile Pământului zac zăcăminte de fier şi potasiu, mai multe banane şi mai mult sânge cu gust ruginiu de toamnă bacoviană, stângaci sentiment de moarte ce mă poartă...la poartă. La revedere!


E amuzant....cateodata....sa ab erezi pleonastic de a iu rea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu