vineri, 24 decembrie 2010

Crăciun fericit!

Prima ninsoare. Prima zăpadă. Primul zâmbet. Prima atingere. Prima întâlnire. Primul sărut. Prima iubire. Prima despărţire. Prima beţie. Prima suferinţă. Prima resemnare. Prima promisiune.

Primul loc de muncă. Primul salariu. Prima demisie. Prima promovare. Prima ieşire în oraş cu colegii de muncă. Prima demitere. Prima mahmureală la muncă. Prima călătorie cu serviciul. Primul eşec. Prima impresie.

Prima amintire de Crăciun. Primul Crăciun alături de o nouă familie. Primul Crăciun departe de familie. Primul Crăciun departe de iubit/iubită. Prima sărbătoare. Primul dans. Prima căsătorie (şi speranţa că e singura). Primul copil. Prima sărbătoare cu un copil în familie. Primul porc tăiat. Prima oară când ţi s-a făcut rău de la prea multă mâncare. Prima bătaie cu zăpadă. Primul om de zăpadă.
MySpace Profile Graphics
Christmas Myspace Graphics


Prima lacrimă. Primul deces în familie. Prima dezamăgire. Primul cadou. Prima exaltare. Prima oară când ai realizat că de Crăciun nu eşti nici mai bun, nici adevărat şi că e o simplă sărbătoare în care te uneşti cu semenii tăi şi vă apucaţi de depănat amintiri. Sau invers: Prima oară când ai realizat că de Crăciun este momentul să îţi petreci timpul alături de cei dragi, că este timpul să laşi de la tine şi să uiţi de rele măcar pentru câteva zile. Prima oară când recunoşti că iubeşti nişte persoane care îţi sunt mereu aproape, la bine şi la rău. Prima oară când realizezi că îl/o iubeşti pe cel/cea de lângă tine chiar dacă nu îl/o cunoşti de multă vreme pentru că spiritul sărbătorilor te face să o iei un pic înainte, euforic şi sentimental.

MySpace Profile Graphics
Christmas Myspace Graphics

Myspace Profile Graphics

Aveam un text pregătit, plin de dulcegării, bla bla, dar m-am răzgândit pe drum şi mă voi rezuma la urări. Sărbători fericite! Vă urez toate cele bune, un Crăciun călduros alături de familie pentru că ea este cea mai importantă dintre toate.
MySpace Graphics
Craciun Fericit Graphics & Craciun Fericit Pictures

Un comentariu:

  1. Nu am putut sa citesc post-ul acesta nici pana l jumatate sincer sa fiu,nu,nu pentru ca nu inteleg craciunul...Din cauza ca esti foarte simpatica imbujorata pe vf muntelui acolo,culmea mai ti si o telecabina intr-o mana :P,daca imi spui ca te pricepi si in bucatarie voi fi nevoit sa te compar cu Wonder Woman

    RăspundețiȘtergere